Antonio Cassano potpisao za Sampdoriju

Zukanović dobio saigrača

Antonio Cassano potpisao za Sampdoriju

Antonio Cassano (33) je od danas i zvanično novi napadač Sampdorije, saopštio je klub iz Genove na službenim stranicama. 

Nekadašnji italijanski reprezentativac sa svojim novim klubom je potpisao dvogodišnji ugovor, a vrijedi istaći da je tokom karijere već imao priliku nastupati za Sampdoriju. Sretan zbog njegovog dolaska bio je i karizmatični Massimo Ferrero. 

"Antonio je veliki čovjek. On će postati legenda našeg kluba", izjavio je predsjednik italijanskog kluba. 

Cassano je slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Parmom i u proteklom periodu još se dovodio u vezu sa prelaskom u Real Sociedad, Hellas Veronu i Romu. Svoju karijeru je počeo u Bariju, a pored Sampdorije i Parme igrao je za Real Madrid, Inter, Romu i Milan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.