Zukanović odradio prvi trening u Sampdoriji

Iako još uvijek nije zvanično predstavljen

Zukanović odradio prvi trening u Sampdoriji

Iako još uvijek nije zvanično predstavljen kao novi fudbaler Sampdorije, od jučer je sasvim jasno da će Ervin Zukanović u budućnosti biti član ovog italijanskog kluba.

Naš reprezentativac je jutros u sportskom centru 'Pineta' odradio prvi trening sa svojim novim saigračima, sa kojim će u narednoj sezoni pokušati ostvariti još bolje rezultate nego što je to bio slučaj u prethodnoj.

"Presretan sam, ne mogu ništa drugo reći u ovom trenutku. Dolazim u jedan veliki klub i smatram da sam napravio novi iskorak u karijeri. Bilo je šanse i da završim u Interu, ali na kraju sam donio odluku da je Sampdorija najbolja opcija za nastavak karijere. Dosta lijepih stvari sam čuo i o samim navijačima", kazao je Zukanović za SportSport.ba.

Bivši fudbaler Željezničara, Lustenaua, Veleža, Kotrijka, Genta i Chieva će u Sampdoriji provesti naredne četiri sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.