Antonio Conte stiže u Inter, ali Luciano Spalletti trlja ruke zbog svega

Dobit će ogromnu odštetu

Antonio Conte stiže u Inter, ali Luciano Spalletti trlja ruke zbog svega

Endin Čaušević

Inter je sinoć u nevjerovatnoj utakmici uspio pobijediti Empoli sa 2:1 i plasirati se u Ligu prvaka.

Klub se Meazze je pred svojim navijačima došao do tri boda koja su osigurala plasman Interu u Ligu prvaka naredne sezone. Međutim, Empoli je do zadnjih sekundi pokušao osvojiti bod i ostati u Seriji A, ali to nisu uspjeli.

Luciano Spalletti je ispunio očekivanja kluba i izborio mjesto koje vodi u Ligu prvaka, ali već sada je jasno da on neće ostati na trenerskom mjestu ovog tima naredne sezone.

Italijanski mediji prenose već danima da je Antonio Conte dogovorio sve s Interom, te da će do kraja sedmice biti predstavljen kao novi trener. Conte će s ovim klubom potpisati saradnju na tri sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Što se tiče Spallettija on ne želi otići svojevoljno i Inter će morati da mu uruči otkaz što znači da će ih to žestoko koštati. Zbog ugovora kojeg Spalletti ima moraju mu platiti čak 25 miliona eura.

Spalletti želi novac od Intera jer vjeruje da nije zaslužio otkaz, a njegov bankovni račun će biti itekako "podebljan", a potraga za novim angažmanom ne bi trebala biti problem jer Spalletti već ima nekoliko ponuda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi