Ćelavi sadist uzeo duše Bellinghamu i Guleru, nisu ni svjesni u kakav režim su došli!

Snimci su obišli internet

Ćelavi sadist uzeo duše Bellinghamu i Guleru, nisu ni svjesni u kakav režim su došli!

Admin Čaušević

Real Madrid svake sezone odigra u prosjeku 60-ak utakmica u svim takmičenjima pa je pripremni period najzahtjevniji dio sezone za sve fudbalere prvenstveno zbog brutalnih fizičkih vježbi. 

Antonio Pintus, 60-godišnji Italijan s nadimkom "ćelavi sadist" slovi za najrigoroznijeg kondicionog trenera i njegove metode su zaista i više nego iscrpljujuće pogotovo za nova lica.

Pintus je već nekoliko godina zadužen za fizičku pripremu Real Madrida, a kakvom "režimu" se radi na svojoj koži su ovih dana osjetili Jude Bellingham i Arda Guler.

Bellingham i Guler su kombinovano Real koštali oko 140 miliona eura, a Pinuts im je već na prvom treningu uzeo dušu.

[twitter]https://twitter.com/slxvxid/status/1679127961687957504[/twitter]

Engleski veznjak je doslovno "kapitulirao" te je već drugog dana tražio slobodno jer nije mogao izdržati ritam na prvom treningu.

Oglasi

Guleru je također trebalo vremena da se adaptira, ali se za razliku od Bellinghama Turčin već počeo pokazivati i nametati treneru Carlu Ancelottiju.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na svijetu je imao niz sjajnih poteza, vrtio je svoje rivale i postizao golove i već sada najavio velike stvari.

U Realu su svjesni da se na pripremama udaraju temelji za novu sezonu u kojoj su ciljevi maksimalni. S obzirom da će ekipa odigrati najmanje 60 utakmica jasno je da će takmičarska godina biti itekako naporna.

Inače, Pintus je do sada radio u Juventus, Chelseaju i Marseilleu. Zinedine Zidane ga je dobro zapamtio iz igračkih dana i zato ga je kao trener doveo u Real.

Italijan se ponovo među Kraljeve vratio 2021. godine i to na nagovor Carla Ancelottija kako bi se broj povreda sveo na minimum i taj plan se pokazao kao puni pogodak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nadimak "Sadist" dobio je dok je trenirao Chelsea, a timovi u kojim su je bio zadužen za fizičku spremu su kombinovano osvojili pet Liga prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676235346
Jos kad im Mbappe dodze usrat ce cigani iz katalonije jer za njega ljeka nema
0 1
faris1982
Ima puno ovdje sirotinje bgm, nisam znao....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi