Jedan od najljepših golova ove sezone u Premiershipu viđen je na meču West Ham - Manchester City

Antonio oduševio sve škaricama

Jedan od najljepših golova ove sezone u Premiershipu viđen je na meču West Ham - Manchester City

E. Čaušević

West Ham i Manchester City igraju trenutno utakmicu 6. kola Premiershipa.

Londonski klub je odlično počeo utakmicu i uspio da u 18. minuti dođe do prednosti.

Coufal je centrirao s desne strane, a odlično se u kaznenom prostiru Cityja snašao Antonio koji škaricama pogađa za 1:0.

Majstorski gol napadača West Hama možete pogledati OVDJE.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Ovaj Antonio je trebao igrati u vecem klubu Dobar igrac
4 1
MaDaj
Nikad neću shvatiti pravila engleske lige... prošle godine sam vidio kamaru poništenih golova jer je neko iz napadačkog tima 10 dodavanja Nazad napravio faul, igrao rukom ili na neki način prekršio pravila... gledam ovo jutros, covijek koji dodaje do assistenta igra rukom (dakle dva dodavanja Nazad od postizanja gola) i var odlučuje da je proteklo previše vremena od igranja rukom do postizanja gola (5-7 sekundi)... ovo ne oduzima ništa od maestralnog gola, samo bih volio da ovi glupi Englezi jednom odluče šta su ima pravila i da se počnu pridržavati istih !!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi