3

Komentari (3)

MaDaj
Nikad neću shvatiti pravila engleske lige... prošle godine sam vidio kamaru poništenih golova jer je neko iz napadačkog tima 10 dodavanja Nazad napravio faul, igrao rukom ili na neki način prekršio pravila... gledam ovo jutros, covijek koji dodaje do assistenta igra rukom (dakle dva dodavanja Nazad od postizanja gola) i var odlučuje da je proteklo previše vremena od igranja rukom do postizanja gola (5-7 sekundi)... ovo ne oduzima ništa od maestralnog gola, samo bih volio da ovi glupi Englezi jednom odluče šta su ima pravila i da se počnu pridržavati istih !!!!
felix__27
Ovaj Antonio je trebao igrati u vecem klubu Dobar igrac
MaDaj
Buraz moguće je, ali je isto tako moguće da bih u većem klubu bio žešći panj. Sjetimo se samo Bony-ja u swanseu, covijek lomio ligu, kad je otišao u citi komotno je mogao biti vodonoša... Ebi ga neki igrači su rodjeni za kontru ili da budu “star” u timu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti