Antonio Zaza: Simone je fudbaler Valencije

Potvrdio prelazak u špansku La Ligu

Antonio Zaza: Simone je fudbaler Valencije

Italijanski fudbaler Simone Zaza novi je igrač Valencije, a ova informacija će biti ozvaničena sutra, rekao je otac i agent ovog napadača, Antonio.

Zaza je prošlog ljeta dres Juventusa zamijenio dresom West Ham United, ali se u Premiershipu nije najbolje snašao i bilo je jasno da će napustiti ovaj klub.

Dugo se špekulisalo o tome gdje će on nastaviti karijeru, a sada je konačno poznato da će mu naredna destinacija biti Valencia gdje odlazi na šestomjesečnu posudbu.

"Simone je fudbaler Valencije. To će biti ozvaničeno sutra", kratko je za Superdeporte prokomentarisao otac ovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencia je navodno platila dva miliona eura za ovu posudbu, a na ljeto će imati priliku da otkupe njegov ugovor od Juventusa za iznos od 16 do 18 miliona eura ukoliko to budu htjeli.

Podsjetimo da je Zaza ove sezone upisao osam nastupa u dresu West Hama. U strijelce se nije upisivao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi