Antonyja ismijava cijeli svijet zbog poruke koju je posvetio Peleu

Glavna tema na društvenim mrežama

Antonyja ismijava cijeli svijet zbog poruke koju je posvetio Peleu

Endin Čaušević

Manchester United danas je u gostima uspio da pobijedi Wolverhampton sa minimalnih 1:0 u okviru 18. kola engleskog Premiershipa, a glavna tema nakon meča bio je brazilski igrač Antony i način na koji je odao počast legendarnom Peleu.

Jedan od najboljih igrača svih vremena Pele preminuo je prije dva dana u 82. godini života nakon duge i teške bolesti.

Pele je posljednje sedmice svog života proveo u bolnici i nažalost nije uspio da se izvuče, a njegova kćerka prije dva dana objavila je da je legendarni Brazilac preminuo nakon što je hemoterapija prestala djelovati na rak debelog crijeva.

Iako je bilo jasno mnogima da će se Pele teško izvući jasno je da je njegova smrt itekako potresla fudbalski svijet jer nas je napustio još jedan čovjek koji je u ovom sportu ostavio nevjerovatan i neizbrisiv trag.

Mnogi fudbaleri širom svijeta opraštaju se od legendarnog reprezentativca Brazila, a naravno Peleova smrt najviše je pogodila igrače iz njegove domovine.

U centru pažnje danas se zbog toga našao i Antony koji je igrao danas od prve minute za Manchester United protiv Wolverhamptona i imao je posebnu poruku koju je posvetio Peleu.

Oglasi

Pred sami početak meča Antony je podigao dres i pokazao poruku koju je napisao na majici ispod, ali nije sve to prošlo baš kako se Brazilac nadao.

[twitter]https://twitter.com/Micc1o/status/1609165398083002369[/twitter]

"Počivaj u miru Pele", napisao je Antony, ali ni slutio nije da će postati meta ismijavanja zbog toga.

Image

Mnogima je bilo smiješno zašto je Antony podigao dres prije početka utakmice jer se takve poruke koje napišete na majici ispod obično pokazuju kada postignete pogodak na tom meču.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/AFCFrediNho/status/1609178252433657861[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mnogi su putem društvenih mreža ismijavali Antonyja i poručili da je Brazilac očito znao da neće zabiti gol i iskoristio je prvu i jedinu priliku da pokaže tu poruku za legendarnog Pelea.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RuthlessDyni
Lijep gest, ne vidim šta je tu smiješno.
12 0
epa
Pa vjerovatno nije jer bi u tom slučaju dobio žuti karton i možda suspenziju i ko zna šta još a veća je vjerovatnoca da ga kamera snimiti na početku nego da će postići gol pa da skida dres..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti