Legendarni Neville brutalan protiv svog Manchester Uniteda zbog odluke o Antonyju

Ne može više da trpi

Legendarni Neville brutalan protiv svog Manchester Uniteda zbog odluke o Antonyju

E. Oštraković

Za nekadašnjeg fudbalera Manchester Uniteda, Garyja Nevillea, vlasnici Manchester Uniteda krivi su što se Antony muči u dresu ovog kluba.

Manchester United doživio je novi poraz sinoč u Premiershipu, a ovaj put poraženi su na gostovanju kod Nottingham Foresta.

Bilo je to još jedno teško popodne za Antonyja koji je iz igre izašao početkom drugog poluvremena, tačnije u 53. minuti, a umjesto njega na terenu se našao Diallo.

Izlazak iz igre Antonyja značio je da će 2023. goinu završiti sa 33 nastupa u Premiershipu i sa samo jednim postignutim golom.

Ipak, Gary Neville je okrivio vlasnike Manchester Uniteda za sve što se trenutno događa ovom fudbaleru.

Oglasi

On vjeruje da je Antony preplaćen i da je to najveći razlog zbog kojeg ne igra dobro. Da mu cijena pravi teret.

Brazilac je koštao oko 100 miliona eura u ljeto 2022. godine, ali je pod stalnim kritikama otkako je stigao u klub.

Neville smatra da je uprava morala reći ne Ten Hagu kada je riječ o dovođenju Antonyja.

"Njegova cijena se ističe. On je plaćen 100 miliona eura. On očito nije ni blizu levela igrača koji toliko košta. Ali postoje mnogi poslovi koji su odrađeni koje možete gledati sa više strana.

Šta se desilo sa ljudima koji dovode igrače, pa neko je otišao i gledao ga i zaključio da on vrijedi 100 miliona eura", rekao je Neville.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije se tu zaustavio nego je odlučio da doda još jednu rečenicu.

"Dopustili su Ten Hagu da ih "zezne". To je zabrinjavajuće jer morate imati vlasnike koji to ne rade tako", završio je Neville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi