16

Komentari (16)

Metropoljac
U ZDK imaju izbor između Zenice i Kaknja. Kakanj je najbolja opcija.
roki-rokic
Moraju dupolisci iz saveza zastitit ovu bagru iz kamenjara ,jer znaju sta ih ocekuje u Tesanjskoj mahali.
Prazina
Hahahaha, a šta ih to očekuje osim seljaka sa livada? Baš ih se Široki boji, pa nisu oni ovo odredili nego savez
DobarDan
Svasta mozes procitat ovde... Debilu Tesanj ima istoriju, pricu, kulturu, stotinama godina unazad. Sta siroki tj. listica ima ? Ratne zlocince, profitere, kladionicare, pljackase, ubice ? Ja ne znam postojil veca selendra na svijetu od listice, da ne pricamo o modernoj kulturi srednjog vijeka koja je jako popularna medju urodjenicima koji dole zive.. Ono je fuj dio BiH i dace bog da svi odete u Zagreb oni vas vole ludo.
gromovnik2
DobarDan ti si teški kreten kakvog majka još nije rodila... Idiote jedan bezobrazni i generalizatorski, kako te nije stid nekoga napadati i omalovažavati bez ikakvog razloga? Majmune, ŠB je prvi podržao TOŠK u nakani da se utakmica igra u Tešnju.
Benjamingst
Valjda je stadion I teren dobar za odigravanje kup BiH.... A GOSK igra na oranici i to je za savez uredu? Podrska za TOSK...
BosanacBosnjakBosnjanin
Sramota ne dati ljudima da igraju KUP na svom stadionu
Prazina
A jesi se to zapitao proslo kolo kad je Klis igrao u Konjicu?
velez mo
PODRSKA TOSK-U I ATOMCIMA,SAMO JAKO
Metropoljac
Igrali su zbog malog kapaciteta gledališnog prostora
starmac
Podrska ljudima iz TOSKa.Svaka cast.Ako stadion TOSKa nije bolji od Zvijezde 09 i na onakvoj oranici se moze igrat Premier liga onda su ljudi iz saveza slijepi.Podrska iz MOSTARA.
Metropoljac
Bravo... Oranica je i u Gabeli... Ni Tušanj nije mnogo bolji
konjnakvadrat
Sva car kupa jedne drzave je da se male ekipe nadmecu sa velikim, e sad ne treba trazit dlaku u jajetu, kad je Belgija mogla da igra na onoj oranici (PARDON GRBAVICI) moze i Siroki u Tesnju. Poz za sve ljubitelje sporta
Metropoljac
I u Širokom kiša napravi kaljužu od terena
gumenakita
Pa toga nema ni u Njemackoj.
Prazina
Pa naravno da nema jer tamo tosk ne bi imao licencu za amaterski osmi rang
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti