Apenini će ponovo da gore zbog odluke na meču Torina i Juventusa

De Ligt igrao rukom

Apenini će ponovo da gore zbog odluke na meču Torina i Juventusa

Midhat Šljivak

Torino i Juventus igraju gradski derbi u 11. kolu Serije A.

Sigurno je da će i ovaj meč biti pod posebnom lupom svih teoretičara zavjere, koji vjeruju da su sudije u Italiji naklonjene Juventusu.

Imat će razloga da pričaju mnogo toga zbog igranja rukom Matthijsa de Ligta na samom otvaranju meča, a koje nije okrakterisano kao penal.

Holandskog fudbalera je lopta pogodila u ruku u gužvi. Sudija Doveri je uz konsultaciju sa VAR sobom pokazao da se igra nastavi i da nema ništa sporno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Apenini će sigurno ponovo da gore zbog ove odluke, posebno ako Juventus uspije da savlada rivala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
ti si novinaru bolestan, prvo je igrac torina igrao rukom pa juve nije dobio penal, pa je onda de light igrao rukom isto kod oba igraca i torina i juventusa je ruka uz tijelo bila...smijesan si
3 9
adaStolac
Nekad su igraci drzali ruke iza ledja, toliko o tome jeli penal. Sudije u poslijednje vrijeme dosta guraju juve.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi