Apotekari nisu pronašli lijek za BATE

Kiks Bayera u Bjelorusiji

Apotekari nisu pronašli lijek za BATE

Endin Čaušević

Fudbaleri Bayer Leverkusena nisu uspjeli da ostvare pobjedu u Borisevu u petom kolu grupne faze Lige prvaka.

Bayer je na gostovanju u Borisovu osvojio samo bod (1:1). Domaće ekipa do vodstva je stigla već u drugoj minuti utakmice kada je mrežu Lena zatresao Gordejchuk. U samom finišu Bayer je mogao do izjednačenja, ali je udarac Chicharita sjajno odbranio golman domaće ekipe.

Ipak, gosti su u 68. minuti uspjeli da izjednače. Calhanoglu je sjajno asistirao za Mehmedija koji poravnao rezultat na 1:1.

Gosti su do kraja utakmice pokušali da stignu do preokreta. Najbolju priliku propustio je Wendell koji je sjajno šutirao sa nekih desetak metara, ali je Chernik ponovo bio siguran.

Neočekivan kiks Bayera najviše raduje Romu koja večeras gostuje Barceloni. Roma sada ima dobre šanse da izbori drugi krug Lige prvaka.

Liga prvaka, 5. kolo:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

BATE - Bayer Leverkusen 1:1


All Goals | BATE 1-1 Bayer Leverkusen 24.11... by EarthSavii

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti