3

Komentari (3)

E.Car
Joj kako glupa rečenica na kraju. Pa šta je ostalim sporitstima koji su jedva preživjeli??? To je od slučaja do slučaja drugačije.
Saimai1316
Laze sve i jedan sportista da je jedva prezivii,lazu i gotovo,nema dalje,samo su htjeli medijski prostor da se o njima prica,to je glupost cista,ja nisam sportski tip i bio sam pozitivan,tri dana imao temp i nikakve poteskoce imao nisam
E.Car
Ako Maldiniju treba medijski prostor onda nek se ubije. Nisam bio pozitivan ali mi je prijateljica 40 dana sa dušom se rastavljala. Možda su njoj i dr napravili poteškoće jer je među prvima oboljela pa su na njoj vježbali razne lijekove, antibiotike itd ali nije bilo nimalo prijatno. Možda je i virus tada bio jači nego sada ali opet od osobe do osobe je kako će podnijeti, bio sportista ili ne.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.