8

Komentari (8)

CeZenicaLik
Odmah ga u Haag poslati dok jos nisu zakljucali sudnicu....hahahah
Turgut2
Moze mu otac biti iz Bosne ali dede ili neko ranije mu je dosau u Bosnu iz Albanije zato mu je prezime Arnaut-ovic. Tako mrzi svoje korjene psujuci tako kakva sramota
@Turgut2, Bravo za komentar, njegovo prezime Arnautovic, Arnaut na turskom jeziku znaci Albanac, ali kako mnogi zele da ponize Albance, pa ih neki cesto zovu Siptarima, oni jesu na svom maternjem jeziku Shqiptar, ali je zato na bosanskom, srpskom i hrvatskom jeziku Albanac, Arn autovic je upravo psovao svoje korijene, ne znam sta mu je to Alioski bio kriv te mu je psovao, to jest Aranutovic je psovao svoju majku. U svijetu ima mnogo jezika i na svakom jeziku bilo koja nacija se drugacije zove, protiv toga sam da se bilo koja nacija ponizava, pa zamislite danas da Srbina neko zove Kaurin, to je u stvari ponizavajuce ime za Srbina na turskom jeziku, u principu sam da se posuje svaka nacija odnosno narod.
@Turgut2, Koliko samo Albanaca zive u Bosni sa sufiksom (ic) u prezimenu. Koliko samo bijelih ili pomalo mrkih Roma zive u Bosni sa sufiksom (ic) u prezimenu, a prestavaljaju se da su bosanci, to jest da su bosnjaci.
19211921
Nije da se predstavljaju nego su morali promjeniti za jugoslovensko drzavljanstvo
LUFC
******, psovao je Alioskom jer je on musliman. Četo je to.
HUNTER
Mrziš ti samog sebe, **** te otac usta škrbava.
Keno
ne pali se bezveze ovi ''novinari'' samo navlace narod
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti