Arbeloa: Odbrojavam dane kada će Messi otići u penziju

Bivši igrač Real Madrida

Arbeloa: Odbrojavam dane kada će Messi otići u penziju

E. Čaušević

Bivši fudbaler Real Madrida, Alvaro Arbeloa, priznao je da ne uživa previše u igrama Lionela Messija, te da sumnja da će ikada uživati.

Arbeloa je nekoliko sezona nosio dres kraljevskog kluba, a to je bilo vrijeme kada je Messi najviše "terorisao" odbranu ovog kluba. Iako je španski defanzivac završio karijeru priznao je da ni danas ne voli gledati Messijeve utakmice.

On je poručio da jednostavno jedva čega da se fudbaler Barcelonte penzioniše, te da odbrojava dane da se to desi. Isto tako dodao je da ne mrzi Barcelonu, te da jednostavno to želi zbog Real Madrida jer zna koliko Messi zna nanijeti štete kraljevskom klubu.

"Znamo koliko je Messi dobar igrač, ali nikada neću uživati u njegovim utakmicama. Nadam se da će se brzo oprostiti i iskreno odbrojavam dane kada će Messi otići u penziju. Nisam čovjek koji mrzi Barcu već to želim zbog dobrobiti prema Real Madridu", rekao je Arbeloa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

almir
vidi se koliko je plitak, pa zar nije uživanje gledati čarobnjaka i da živimo u njegovu vremenu
12 4
teddy sheringham
Kakav debil. Prođe ti život u čekanju debilu. I što je najbolje, načekat'ćeš se.
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi