Barcelona želi još jednog mladog Holanđanina, Mohammed Ihattaren na meti Katalonaca
Jedan od najboljih mladih igrača u Holandiji

Ima tek 17 godina

Barcelona želi još jednog mladog Holanđanina, Mohammed Ihattaren na meti Katalonaca

S. Pašalić

Barcelona je nakon velike borbe sa ostalim velikanima uspjela dovesti Frankieja de Jonga za 90 miliona eura.

Katalonci žele i drugog sjajnog igrača Ajaxa Matthijasa de Ligta, a kako piše španski Don Balon sada su na pragu da dovedu i trećeg Holanđanina, a riječ je o 17-godišnjem veznom igraču PSV-a Mohammedu Ihattarenu.

Ihattaren se razvio u jednog od najboljih mladih igrača u Holandiji, a sa 17 godina je već upisao tri nastupa za seniorsku ekipu PSV-a.

Za mlađe kategorije Holandije je odigrao ukupno 27 utakmica i postigao 7 golova. Barcelona će morati što prije pokušati dovesti ovog wunderkinda jer je i Chelsea zainteresovan za njegove usluge.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi