Marcelo: Bale je za šest godina u Španiji samo naučio reći 'zdravo' i 'dobro vino'
Dosta se piše o odlasku Velšanina iz Real Madrida

Problemi u komunikaciji?

Marcelo: Bale je za šest godina u Španiji samo naučio reći 'zdravo' i 'dobro vino'

S. Pašalić, foto: EPA

Gareth Bale je 2013. godine prešao iz Tottenhama u Real Madrid, ali čini se da ni nakon šest godina nije potrudio da nauči španski jezik.

Njegov saigrač Marcelo je za špansku Marcu dao intervju u kojem se dotaka o mnogih stvari, između ostalog je rekao kako Bale i dalje priča samo engleski.

"Nemam nikog pored sebe. Tu je Bale, ali Bale priča samo engleski. S njim komuniciramo gestikulacijama, jedino što razumije su pozdravi i dobro vino", rekao je Marcelo.

Ova vijest dolazi uz sve veću zabrinutost oko Baleove budućnosti u Madridu, a Velšanin kaže kako je sretan u Realu iako su navijači nezadovoljni njegovim igrama.

Gareth Bale je nedavno postigao svoj 100. gol za Real Madrid, ali njegova budućnost je neizvjesna jer još uvijek nije popunio prazninu koja je ostala nakon što je Cristiano Ronaldo prešao u Juventus.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nedavno su španski mediji tvrdili da se Baleova osobnost ne uklapa dobro s ostatkom ekipe u klubu. Ako Bale ne govori španski, onda je jasno zašto se ne može uklopiti zajedno s ekipom i zašto ne mogu naći zajednički jezik na terenu.

Spominjalo se da bi se mogao vratiti u Premier ligu, a Manchester United je prema navodima nekih medija zainteresovan da ga dovede u svoje redove.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Arogantni 'Britanac'. Misle da su centar svijeta. A prop'o u Madridu k'o nenin kauc.
2 0
Edin Merlin
U prevodu bi to bilo “Glup je” !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi