Arda: Niko se ne smije šaliti na moj račun

Turski fudbaler nasmijao navijače Barce

Arda: Niko se ne smije šaliti na moj račun

Endin Čaušević

Tuski fudbaler Arda Turan početkom januara debitovao je u dresu Barcelone u koju je stigao pred početak ove sezone iz Atletico Madrida.

Turan je jučer gostovao u jednoj radio emisiji u Barceloni, a voditelji su ga pitali kako su ga prihvatili saigrači kada je stigao iz Atletico Madrida.

"U svlačionici se niko ne smije šaliti na moj račun jer odmah bih ih gađao kopačkom", našalio se Arda Turan.

On je prošle sezone u utakmici Kupa kralja između Atletico Madrida i Barcelone na Vicente Calderonu kopaškom gađao pomoćnog sudiju, a za to je dobio samo žuti karton.

"To je bio trenutak slabosti jer sam bio jako ljut zbog sudijske odluke. Ali, sada mi niko ne smije ništa progovoriti je ću ga gađati kopačkom2, dodoa je fudbaler Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi