Ipak nema dogovora: Iniesta demantovao Bartomeua
Foto: EPA

Veznjak Barce još ne zna da li će produžiti ugovor

Ipak nema dogovora: Iniesta demantovao Bartomeua

Iako je predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu, nešto ranije, istakao da je napokon postignut dogovor s Andresom Iniestom o produženju ugovora, iskusni veznjak Barce je sada takve informacije demantovao.

Andres Iniesta je cijelu karijeru proveo u dresu Barcelone, ali je ovog ljeta nekoliko puta izjavljivao da još uvijek razmišlja o svojoj budućnosti, te da nije potpuno siguran da će produžiti ugovor s Kataloncima.

Ipak, španski mediji, ali i Bartomeu, su "smirili" navijače Barcelone. Prema izjavama predsjednika katalonskog kluba dalo se naslutiti da je samo pitanje vremena kada će Iniesta potpisati novi ugovor i produžiti saradnju. Ipak, sam Iniesta je sada demanotvao ove informacije, kratko poručivši da nikakav dogovor još nije postignut.

Naime, novinari španskog Asa su po slijetanju španske reprezentacije na aerodrom El Prat pitali Iniestu da li je postignut dogovor o produženju ugovora s Barcelonom, međutim kapiten Blaugrane je samo kratko poručio: "Ne".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovakav Iniestin odgovor je sigurno razlog za zabrinutost navijača Barcelone, a da li će on, kako mnogi pretpostavljaju, na Nou Campu dočekati kraj svoje bogate karijere ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti