Arda odgovorio na optužbe da se previše udebljao

Oglasio se na Instagramu

Arda odgovorio na optužbe da se previše udebljao

Endin Čaušević

Turski fudbaler Arda Turan prošle sedmice našao se na udaru medija nakon što je u javnost procurila njegova fotografija.

Naime, na fotografiji se jasno vidi da ovaj fudbaler Barcelone ima problema sa viškom kilograma što je naljutilo navijače katalonskog kluba. Navodno, fotografija je nastala prije desetak dana, no brzo je došao odgovor ovog igrača.

Arda se jučer oglasio na Instagramu kako bi odgovorio na optužbe da ima problema sa viškom kilograma. Ovom fotografijom je očito želio svima poručiti da se nalazi u sjajnoj formi, te je demantovao sve glasine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti