Arda Turan ima velikih problema s kockanjem
Foto: EPA

Izgubio pravo bogatstvo u kasinu

Arda Turan ima velikih problema s kockanjem

Endin Čaušević

Turski fudbaler Arda Turan prolazi kroz težak period jer se prije nekoliko dana oprostio od reprezentacije nakon incidenta s jednim novinarom.

Turan je došao u fizički sukob s jednim od turskih novinara u avionu u kojem su bili igrači Turske. Nakon toga igrač Barcelone je zakazao press konfereciju, te je poručio da više neće igrati za reprezentaciju Turske. No, španski mediji prenose da to nije jedini problem koji ima ovaj igrač.

Naime, prema pisanju katalonskog Sporta Arda Turan u posljednje vrijeme ima velikih problema s kockanjem, a navodno je ostao i bez velikog iznosa novca. Turan je prije nekoliko sedmica završio u jednom kasinu u Barceloni i navodno je izgubio pravo bogatstvo.

Ovu vijest prenijeli su gotovo svi turski mediji koji su poručili da su razočarani u ponašanje svog dojučerašnjeg kapitena. Arda Turan se trenutno nalazi u Meki u Saudijskoj Arabiji i nije želio komentarisati navode medija u Španiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi