Arda Turan u narednim danima napušta Barcelonu

Vraća se u Galatu?

Arda Turan u narednim danima napušta Barcelonu

E. Čaušević

Turski reprezentativac Arda Turan još uvijek nije napustio Barcelonu iako je u ligama petica završen prelazni rok.

Turan se povezivao s mnogim evropskim ekipama, ali na kraju je ostao u Barceloni iako mu je Ernesto Valverde jasno dao do znanja da ne računa na njegove usluge. Ipak, španski mediji prenijeli su večeras da će Turan u narednim danima naputiti Barcelonu i vratiti se u Tursku.

Naime, prelazni rok u Turskoj traje do 8. septembra i Turan će gotovo sigurno napustiti Barcelonu. Najveći interes za ovog igrača pokazao je njegov nekadašnji klub Galatasaray koji ga želi dovesti na posudbu.

Međutim, čelnici Barcelone poručili su turskom velikanu da posudba ne dolazi u obzir, te da katalonski klub odmah želi prodati Turana. No, kada Turan nije uspio da pronađe neki drugi klub sve je više šansi da će Barca morati pristati na ponudu Galate kako bi se riješila turskog igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije