19

Komentari (19)

Kostttaaa
Za one koje ne vide promjena formacije i igra u drugom poluvremenu licilo je na pravu ekipu koja je fizicki jaka pogotovo po strani. Pohvala za trenera Argentine.
Asam85
Svjetski prvak je...? Navijači Argentine.
Zoilomas
Sta je Martinez promasio sve cudi me da je Inter ikako u vrhu tabele da nemaju Dzeku bili bi 15 ti u Italiji. Kakvu je samo sansu prokockao to je zapanjujuce.
YouTalkinToMe
Lautaro je rupa neviđena, sa gol linije bi uspio nekako ofulati.
user1606950187
Poljska nije ozbiljna ekipa i mexico?...
axel42
Nisu, ni jedni ni drugi!!
Adrian
Na guzove, prvi ozbiljan protivnik i lete kući.
axel42
Šta kaže Čauš najbolji svih vremena! Pa jedva soccerose, kengure dobiše! Prva ozbiljna ekipa i lete kući! Ova ekipa Argentine definitivno ništa nije pokazala što može da čovjeka ubjedi da mogu nešto ostvariti!
FreedomBH
To dovoljno govori koliko ti poznajes fudbal,mnogo je teze igrat protiv Australije nego recimo Holandije. Australija se brani sa 11 igraca i normalno protiv bilo koga da igras tesko je to probit al su uspijeli i naravno sasvim zasluzeno pobjedili i koda je bitno 1:0 il 3:1 dobit ako na kraju pobjedis i ostvaris svoj cilj.
zure28
Pa Messi dao go, napravio bruka prodora kreirao 3-4 zicera za Lautara. I to nije top odigran meč? To sto kao ekipa nisu dali više golova.. neznaci da Messi nije odličan.
axel42
Daj ba uozbilji se, baš se vidi ko se razumije u fudbal! Nepotcjenjujem Australiju, takodjer znam kako je igrati protiv ekipa koje se brane ali ako si ti Argentina i imaš GOATA u svojoj ekipi moraš to da razvališ a ne da strepiš do zadnje sekunde za prolaz! Vile ih pronosale i u grupi i sad protiv ove velesile iz Australije!
FudbalskiZnalac
Opet na guzove... Da ovaj golman nije glup i dribla kepec bi kuci isao...
zure28
Kako glup komentar pa Australija ukupno 3 šanse imala. Da je Lautaro dao makar pola prilika koje je imao u zadnjih 10min bilo bi 4:1 minimum. Odbrana Argentine jeste tanka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.