Djevojke i supruge argentinskih igrača dale ludo obećanje: "Uradićemo to ako budu prvaci"

Imaju jasan plan

Djevojke i supruge argentinskih igrača dale ludo obećanje: "Uradićemo to ako budu prvaci"

Edmir Škorić

Argentinske WAGsice, djevoje ili supruge nogometaša koji predstavljaju svoju zemlju u Kataru, spremne su napraviti nešto ludo ako u nedjelju Argentina osvoji naslov svjetskog prvaka.

Argentinsku reprezentaciju predvođenu Lionelom Messijem (najmanje) 90 minuta dijeli od titule svjetskog prvaka. Došli su do samog kraja, no Francuska kao aktuelni branitelj naslova stoji kao posljednja prepreka.

Biće to bez ikakve dileme teška utakmica, ulog je ogroman, ali Messi želi da podigne taj veličanstveni trofej na zalasku karijere. O tome naravno sanjaju svi, i s jedne i sa druge strane.

Uzbuđenje vlada i među djevojkama i suprugama argentinsklih nogometaša. One su u Kataru sa svojim izabranicima.

Supruga Lisandra Martineza, Muri Lopez Benitez, otkrila je da su ona i ostale djevojke ili supruge reprezentativaca zajedno dale obećanje da će se istetovirati ako Argentina bude prvak svijeta.

"Nismo odlučile koja tetovaža, ali spremne smo to da uradimo. Možda to bude trofej SP-a, možda datum, neki predlažu nešto napisano na arapskom. Ima raznih ideja, to ćemo tek da odlučimo", kazalaa je Muri.

Oglasi

Ona je još kazala da je jako dobar odnos među partnerkama nogometaša i da se često druže na večerama u Kataru, ali da i među njima vlada određena nervoza u iščekivanju velike utakmice.

Na zajedničkoj večeri pred veliko finale djevojke su bile zajedno, a nedostajale su tek Antonella Rocuzzo, supruga Lionela Messija, zatim djevojka Rodriga De Paula Tini Stoessel. One su iz nepoznatih razloga propustile zajedniku večeru.

Skoro svi argentinski nogometaši sa sobom su poveli suprugu ili djevojku. Ljepše polovine pomažu zvijezdama tokom boravka u Dohi, a ujedno im služe kao velika motivacija pred ključne utakmice, tako da djelimično zasluge za ostvarene rezultate pripadaju i ovim prekrasnim damama.

Lautarova djevojka izbjegla tragediju u kafiću: Komadići stakla, odlazak u bolnicu i poziv policiji

Djevojka Lautara Martineza je s prijateljima pratila pobjedu Argentine protiv Hrvatske (3:0) na Lusail stadionu, a onda su htjeli u jednom lokalu u Dohi da proslave plasman u finale Mundijala, no sve je moglo završiti tragično, a ona je objasnila putem Instagrama šta se desilo.

Argentinci su u odličnoj utakmici uspjeli da pobijede Hrvatsku sa 3:0 i plasiraju se u veliko finale Svjetskog prvenstva u Kataru, a kao i svaki put Gaučosi su imali veliku podršku s tribina.

Oglasi

Poznato je i da su porodice skoro svih igrača doputovale u Katar da podrže reprezentaciju Argentine, a tu je i djevojka Lautara Martineza, Agustina Gandolfo, koja je došla u Katar s nekoliko prijatelja.

Ona je privukla pažnju fotografijama sa stadiona i mnogi kažu da je svojom ljepotom zasjenila i hrvatsku navijačicu Ivanu Knoll o kojoj ovih sedmica bruji svjetska javnost.

Agustina se našla u centru pažnje zbog objave na Instagramu jer je otkrila da su ona i njeni prijatelji izbjegli pravu tragediju u jednom lokalu u Dohi i pokušavaju saznati ko im je to napravio.

Lautarova djevojka bila je na Lusail stadionu sa svojom sestrom i njenim dečkom, te su nakon utakmice odlučili da proslave pobjedu i odu na piće.

Izabrali su odlazak u jedan tržni centar u Dohi i navodno u boci pića koju su naručili našli su komade stakla što je izazvalo haos među njima i odlučili su odmah da odu u bolnicu na pregled.

Oni su pili to piće i tek kasnije shvatili da u toj boci ima komadića stakla što je izazvalo paniku. Išli su na pregled u bolnicu i na svu sreću su dobro, ali jasno je da je moglo doći do tragedije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Također, nakon što su uspješno završili preglede u bolnici odlučili su da odu u Ambasadu Argentine da prijave sve šta se desilo, a također obavijestili su i policiju šta se desilo i žele saznati ko im je to uradio.

"Kakva sramota, podnijeli smo prijavu i imamo svjedoke u kafiću u kojem smo bili", napisala je Lautarova djevojka na Instagramu.

Top Komentari

Arnel925
Ja mislio skinu će se gole
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti