Uhvatio "trofej" i ne pušta ga: Nikom na proslavi titule prvaka svijeta nije bilo kao ovom starcu

Komična scena

Uhvatio "trofej" i ne pušta ga: Nikom na proslavi titule prvaka svijeta nije bilo kao ovom starcu

Admin Čaušević

Oko četiri miliona Argentinaca je izašlo na ulice kako bi proslavilo titulu prvaka svijeta. Neki su odlučili da spoje ugodno s korisnim popud jednog starca koji je uživao u društvu mlade dame koja je na sebi nosila samo donji veš.

Euforija na ulicama širom Argentine traje već tri sata. Nakon 36 godina čekanja najprestižniji trofej u svijetu fudbala je stigao u tu zemlju.

Leo Messi i društvo nisu ni uspjeli pozdraviti sve brojne navijače koji su željeli vidjeti nove prvake svijeta pa su u jednom trenutku evakuisani helikopterima jer im je autobus zaglavio u masi.

Neke od Argentinki su se previše opustile pa su se čak i skinule do gole kože, dok su neke plesale po krovovima i prikolicama automobila.

[twitter]https://twitter.com/Troll__Footbal/status/1605534987435929600[/twitter]

Totalnu opuštenost i zabavu iskoristio je jedan stariji navijač koji je značajno mlađu i zgodnu brinuetu uhvatio za grudi i jedostavno je nije puštao.

Oglasi

Ni mlada je djevojka se nije previše bunila već je plesala i mahala zastavom kao da joj prija dodira njenog "čuvara".

Veliku pažnju privukla je i jedna djevojka koja se skinula potpuno gola te je plesala na ulici. Zanimljivo da skoro pa niko nije obraćao pažnju na nju.

[twitter]https://twitter.com/danny_W1ld3/status/1605355846187495425[/twitter]

Jedna od djevojaka se uspjela popeti i na semafor gdje je izvela neku vrstu striptiza i evidetno da je joj plesa sa šipkom nije strana pojava.

Inače, tokom proslave nije moglo proći bez nereda. Prema informacijama povrijeđeno je oko 34 osoba. Dvojica navijača su preminula.

[twitter]https://twitter.com/Hak_3434/status/1605580552366481409[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti