Svi su zgroženi ponašanjem Salt Baea, sada je dobio što zaslužuje
Foto: Montaža/Twitter

Pretjerao je

Svi su zgroženi ponašanjem Salt Baea, sada je dobio što zaslužuje

Eldar Ganibegović

Prije tri dana odigrano je veliko finale Svjetskog prvenstva, a na proslavi se nakon utakmice pojavio poznati turski kuhar Nusret Gökçe, zvani Salt Bae, te se nije proslavio ponašanjem.

Argentina je po treći put u historiji postala prvak svijeta u fudbalu, nakon što je prije tri dana u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru savladala Francusku.

Uslijedilo je veliko slavlje, dodjela individualnih nagrada, medalja, te pehara kao šlag na tortu, a vrijeme nakon toga igrači su iskoristili da se fotografišu s najvećom titulom u fudbalu.

Na travnjaku Lusail Stadiona odnekud se pojavio i poznati turski kuhar Nusret Gökçe, zvani Salt Bae. Nimalo se nije proslavio svojim ponašanjem.

Messija je bukvalno vukao da mu čestita i da se fotografiše s njim, a ništa bolji odnos nije imao ni prema ostalima. Htio je da bude u centru pažnje bez ikakvog osnova za to i mnogi su se pitali odakle uopšte on na travnjaku.

Oglasi

Lisandro Martinez je uzeo trofej da se fotografiše s njim, no tu se našao Salt Bae i vukao trofej silom prema sebi, a pogled argentinskog fudbalera sve je rekao.

Lionel Messi je jutro nakon svega objavio fotografije iz kreveta s trofejem prvaka svijeta, a internet je bio nemilosrdan prema Nusretu. Dobio je što je i tražio.

Naime, internetom kruži montirana fotografija na kojoj Nusret leži u krevetu iza Lionela Messija, što implicira na njegovo nametljivo ponašanje koje je bilo neugodno i za gledati. 

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Inače, Di Mariji je Nusret na proslavi uzeo trofej iz ruku i fotografisao se s njim, te je upozoren da to ne smije da radi. Objavio je na Instagramu fotografiju s trofejem kao da je specijalni gost, a ustvari je bio nepozvan i samo se obrukao. 

Top Komentari

axel42
I šta je dobio?? Čovjek non stop recimo na vašem portalu zadnjih dana! Znači dobio baš ono što je htjeo, ali vi ste paglu da to skontate! Još kobajagi u naslovu ga omaložavate!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi