Argentinac blizu Tuzla Cityja, s Hodžićem sve završeno

Muratović potvrdio za SportSport.ba

Argentinac blizu Tuzla Cityja, s Hodžićem sve završeno

A. Čaušević

Tuzla City je za vikend riješila gradski derbi sa Slobodom u svoju korist s 2:1, a trener Zlatan Nalić će uskoro imati nova imena na raspolaganju. 


U razgovoru za SportSport.ba sportski direktor Tuzla Cityja, Samir Murtaović je potvrdio kako je sve dogovoreno s veznjakom Nerminom Hodžićem koji bi sutra trebao potpisati.

S tuzlanskom ekipom trenira i Agustin Doffo, 25-godišnji Argentinac koji može igrati na više pozicija u fazi napada.

"S Hodžićem smo sve dogovorili, sutra će potpisati, dok je Doffo tu s ekipom, trenira već neko vrijeme, ali problem predstavlja papirologija, očekujemo da i to uskoro bude gotovo", rekao nam je Muratović.

Doffo je prošao omladinske selekcije Velez Sarfielda, jedno vrijeme je bio član B tima Villareala, igrao je za Chapecoense, te u čilenaksi O'Higgins. Posljednji angažman je imao u argentinskom Colonu.

Inače, to bi trebalo biti to što se tiče prijelaznog roka kod Tuzla Cityja, ali obzirom na apetitet i mogućnosti Azmira Husića Muratović nije isključio još pojačanja.

"Zadovljan sam igračkim kadrom, kvalitetnom smo popunjeni na svim pozicijama, ali poznavajući našeg vlasnika i čovjeka koji se za sve pita ništa nije ne moguće, pogotovo ako se ukaže prilika za dovođenjem dobrog igrača."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je u pitanju rubrika "odlasci", raskida ili posudbi više sigurno neće biti, dok postoji mogućnost prodaje.

"Raskidanja ugovora i posudbi neće biti više, osim u slučaju ako se pojavi klub da želi kupiti nekog našeg igrača, ima nekih klubova koji se interesuju za pojedine igrače", rekao je Muratović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Koliko se kvalitet lige podigao, Velez ulaze, Tuzla City, plus ovi standardno dobri Sarajevo, Zrinjski, Zeljo evo i Borac se vratio... pokazatelj da nam trebaju ulaganna jos, samo naprijed, svaka čast...
18 0
PeppermintSA
Tuzla City slaže baš jaku ekipu
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi