Argentinac došao na posudbu u NK Bosna Visoko

Nije se naigrao u Mostaru

Argentinac došao na posudbu u NK Bosna Visoko

U redove Bosne iz Visokog stiglo je još jedno novo ime.

Visočaci su ove zime doveli veliki broj igrača kako bi na proljeće pokušali izborili opstanak u 1. ligi Federacije BiH, a u tome će im pomoći i Argentinac Alejandro Vignati, koji dolazi na posudbu iz Veleža.

Zbog povrede Vignati se u minuloj polusezoni nije naigrao u Veležu, nastupio je tek na jednoj utakmici u prvenstvu, no sada će do ljeta nositi dres Bosne u kojoj će dodatno zaštriti konkurenciju u defanzivi.

Saradnju sa Bosnom su, podsjećanja radi, prethodno dogovorili Edin Tahmaz, Adnan Alić, Armin Cibra, Adin Ćiva, Ismar Čomaga...

Drugi dio sezone Bosna će otvoriti utakmicom protiv Jedinstva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

nijepoznat
sta ce se Bosna boriti kada prodaje tekme
2 2
nijepoznat
nema se Bosna sta boriti za opstanak,kada prodaju tekme
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi