Argentinac nema namjeru da se vrati u Italiju
Foto: EPA

Lamela poručio medijima da je sretan u Tottenhamu

Argentinac nema namjeru da se vrati u Italiju

Endin Čaušević

Fudbaler Tottenhama Erik Lamela izjavio je da nema namjeru da se vraća u italijansku Seriju A.

Argentinac je na meti milanskih klubova, ali je demantovao navode da će u sljedećem prelaznom roku napustiti londonski klub.

"Od prvog dana kada sam stigao u Tottenham govori se da ću otići. Ne zanima me šta pišu mediji nemam namjeru da napuštam Tottenham, a posebno ne želim da se vraćam u Italiju", rekao je Lamela.

Lamela je dodao da je fokusiran na nastupe u Tottenhamu i da uopšte ne misli o tome što govore da će preći u Marseille, Inter ili Romu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moram poručiti čelnicima kluba i saogračima da sam sretan u Tottenhamu i da nemam namjeru da odem", zaključio je Argentinac.

Lamela je u Tottenham stigao 2013. godine iz Rome, a do sada je za londonski klub odigrao 45 utakmice i postigao je tri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.