Argentinac odbija ostati u PSG-u, Juve spreman za pregovore

Lavezi ide u Juventus?

Argentinac odbija ostati u PSG-u, Juve spreman za pregovore

Edmir Škorić

Juventus će nastojati da dovede napadača PSG-a Ezequiela Lavezzija.

Lavezzi je velika želja Arsenala, a sada se u utrku za njegov potpis uključio i Juventus.

Corriere dello Sport tvrdi da je italijanski klub spreman da uđe u pregovore s Parižanima i da što prije osigura dolazak Argentinca.

Lavezziju ističe ugovor sljedećeg ljeta, igrač ne namjerava da ostane u PSG-u jer nema mjeta pored Cavanija i Ibrahimovića i sve to ide u prilog čelnicima torinskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lavezzi je poznat Italijanima, igrao je pet godina za Napoli, prije nego je 2012.  godine prešao u PSG. Postiao je za Parižane 22 gola u 103 utakmice, a u dresu Argentine nastupao je 42 puta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.