Argentinac tražio prekršaj od sudije, a nije ni shvatio da ga je "faulirao" golub

Urnebesna scena na Marakani

Argentinac tražio prekršaj od sudije, a nije ni shvatio da ga je "faulirao" golub

E. Čaušević

Argentina je sinoć izborila plasman u polufinale Copa Americe pobjedom protiv Venecuele sa 2:0.

Gaučosi su odlično otvorili meč i poveli već u desetoj minuti kada je mrežu Venecuele zatresao Lautaro Martinez koji je efektno petom postigao gol.

Argentinci su pitanje pobjednika u ovoj utakmici riješili u 74. minuti, a konačnih 2:0 postavio je Lo Celso.

No, na samom početku meča desio se urnebesan detalj. Loptu je imao argentinski igrač Rodrigo De Paul koji je završio na travi i tražio prekršaj, a onda se na usporenom snimku vidjelo da ga je zapravo "faulirao" golub koji je bio na terenu.

Top Komentari

Bulle
Nidje veze golub...pao je poslije goluba i nakon sto je ruke s ledja naslonio igrac, ja ne znam koji glupson ovo napisa bolje nek pogleda pet puta pa napise
6 0
hame
golub !? kako ??
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi