Argentinci napravili fantastičan video za Messijev povratak u reprezentaciju

Imaju razloga za sreću

Argentinci napravili fantastičan video za Messijev povratak u reprezentaciju

E. Čaušević

Reprezentacija Argentine sutra igra prijateljsku utakmicu protiv Venecuele, a u sastav Gaučosa konačno se vraća i Lionel Messi.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena nije igrao za Argentinu od Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali je odlučio da je vrijeme za povratak pred nastup Gaučosa ovog ljeta na Copa Americi.

Argentina sutra igra prijateljski meč protiv Venecuele koja im je dobro poznati protivnik. Messijev povratak je oduševio javnost u Argentini, a Fudbalski savez ove zemlje mu se na tome zahvalio na zaista nevjerovatan način.

Oni su na Twitteru objavili fantastilčan video kojim su poručili da su sretni što se Messi vratio u reprezentaciju i poželjeli smu mu dobrodošlicu. Ovaj video je oduševio Messijeve fanove i to s razlogom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi