Selektor Argentine otkrio sastav za meč protiv Venecuele

Messi se vratio

Selektor Argentine otkrio sastav za meč protiv Venecuele

E. Čaušević

Reprezentacija Argentine sutra igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Venecuele.

Argentinci će konačno biti u najjačem sastavu jer će po prvi put zaigrati i Lionel Messi kojeg nije bilo u reprezentaciji još od Svjetskog prvenstva prošle godine.

Selektor Lionel Scaloni je konačno pozvao Messija u reprezentaciju i on će gotovo sigurno početi sutrašnji meč. Čak je selektor Argentine otkrio u kojem će sastavu početi utakmicu jer se radi o prijateljskom meču.

"Velika sreća je što se Messi vratio. Pokušat ćemo dati najbolje što možemo i iskoristiti Messijevu magiju na najbolji način. Sretan sam što sarađujem s takvim igračem", rekao je Scaloni.

Argentinci će igrati u sastavu: Armani, Tagliafico, Foyth, Pezzella, Mercado, Montiel, Lo Celso, Paredes, Gonzalo Martinez, Messi, Lautaro.

Top Komentari

Alkma
Jadno ova argentina izgleda neznam sa kime ce messi ovdje igrati
0 0
VelaHavle
Oooj sastava, otjerajte tog debila i dovedite Mesiju europljanina ne bi li makar Copa Americu covjek osvojio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi