Argentinci otkrili kako je trener Boce motivisao Teveza: Bile su potrebne samo dvije rečenice
Povratnik u redove Boce, Carlos Tevez, je dobio 15-ak minuta šansu protiv Rivera, ali ipak nije uspio da opravda očekivanja trenera ove ekipe.

Prije nego što ga je pustio u igru

Argentinci otkrili kako je trener Boce motivisao Teveza: Bile su potrebne samo dvije rečenice

Nekadašnji napadač Manchester Uniteda i Cityja Carlos Tevez bio je silno motivisan kada je ušao u igri pred kraj utakmice protiv River Platea.

Boca i River su u nedjelju navečer odigrali prvi susret finala Copa Libertadores, a susret je završen rezultatom 2:2.

U posljednjih 15-ak minuta susreta šansu u dresu Boce dobio je i povratnik Carlos Tevez koji je na terenu izgledao silno motivisan, a argentinski mediji su otkrili šta mu je trener rekao prije nego ga je uveo u igru.

"Zbog ovakvih završnica si se vratio. Uđi na teren i donesi nam pobjedu", rekao je Skeloto Tevezu.

Tevez na kraju ipak nije donio pobjedu Boci, a šansu da popravi utisak imat će za nekoliko dana kada je na rasporedu revanš susret.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije