Povjerenje ukazano Scaloniju

Argentinci zvanično imenovali selektora

8

Komentari (8)

Hooruk
Ama ne pratim te ali koji god objavu otvorim koja ima ama ikakve veze sa Barselonom tebe nađem u komentarima i to baš uvijek tvoj debilski komentar je prvi. Gori si od onog gazije, koliko je on iskompleksiran i opsjednut arsenalom toliko si ti i vise sa Barcelonom i njenim igracima ali on bar ratuje sa arsenalovcima a ti ratujes sam protiv sebe. Pa da bar daš neki konstruktivan i normalan komentar pa neka je i kritika al da je na mjestu, nego tvoji su komentari čisto hejterski i obicne nebuloze vođene mrznjom.
Mase007
Vidis da ne ratujem sam sa sobom, ti se upecas uvijek u diskusiju. Budi pozdravljen opsjednuti.
Hooruk
Ja se samo ponekad ubacim da ti skrenem paznju da lutaš a inače sam ratuješ. Pozdrav i tebi gazija
Mase007
Mislite samo marioneta nova, posto je Messi selektor svakako.
Hooruk
Zaboravio si dodati “hahahaha” u komentar.
Mase007
Ja sta mislim to i napisem. Tako da glup ti je komentar.
Hooruk
Komentar moj je potpuno na mjestu, sigaran sam da si slucajno zaboravio da to “hahahaha” dodas u svoj komentar i procitaj ponovo ovaj svoj a i druge komentare vezane za Barsu i Mesija pa ces vidjeti sta znaci glup komentar.
Mase007
Pa vidim da si opsjednut sa mnom. Pratis me vise nego Messija (Y)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.