Argentinci zvanično imenovali selektora

Povjerenje ukazano Scaloniju

Argentinci zvanično imenovali selektora

U Fudbalskom savezu Argentine pala je odluka o selektoru.

Poslije Mundijala u Rusiji na poziciju selektora Argentine je kao privremeno rješenje imenovan Lionel Scaloni, a ovaj 41-godišnji stručnjak na kraju je dobio povjerenje da i u budućnosti vodi Gaučose.

Za novi ugovor se Scaloni izborio kroz Kopa Ameriku na kojoj je zauzeo treće mjesto, što je, očito, ljudima u Savezu bilo dovoljno da mu povjere selektorsku klupu.

Svjetski mediji pišu kako će Scaloni ostati na mjestu selektora Argentine do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

U prošlosti Scaloni je u reprezentaciji Argentine radio kao pomoćnik Jorgeu Sampoliju, a svojevremeno je i kao igrač predstavljao tu zemlju.

Top Komentari

Mase007
Mislite samo marioneta nova, posto je Messi selektor svakako.
1 0
Hooruk
Ama ne pratim te ali koji god objavu otvorim koja ima ama ikakve veze sa Barselonom tebe nađem u komentarima i to baš uvijek tvoj debilski komentar je prvi. Gori si od onog gazije, koliko je on iskompleksiran i opsjednut arsenalom toliko si ti i vise sa Barcelonom i njenim igracima ali on bar ratuje sa arsenalovcima a ti ratujes sam protiv sebe. Pa da bar daš neki konstruktivan i normalan komentar pa neka je i kritika al da je na mjestu, nego tvoji su komentari čisto hejterski i obicne nebuloze vođene mrznjom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi