Argentinski fudbaleri sinoć održali sastanak: S njihovim zahtjevom se slaže čitava Argentina!
Nakon horora protiv Hrvatske, reprezentativci Argentine su održali hitan sastanak i izašli su sa jednim zahtjevom Fudbalskom savezu ove zemlje.

Sampaoli neće voditi Gaučose na posljednjem meču?

Argentinski fudbaleri sinoć održali sastanak: S njihovim zahtjevom se slaže čitava Argentina!

Fudbalska reprezentacija Argentine sinoć je doživjela jedno od najvećih razočarenja u historiji jer je izgubila od Hrvatske sa visokih 3:0 u okviru grupne faze Svjetskog prvenstva.

Argentinski mediji, igrači i navijači su potpuno razočarani, a kao glavne krivce smatraju golmana Willyja Caballera i selektora Jorgea Sampaolija koje zamjeraju bukvalno 1000 stvari.

Sampaoli je bio glavna meta kritičara u Argentini i prije početka prvenstva jer je odlučio da ne pozove Maura Icardija i Javiera Pastorea, a sinoć je protiv Hrvatske na klupi ostavio Paula Dybalu, Gonzala Higuaina i Angela Di Mariju iz samo njemu poznatih razloga.

Kako prenose argentinski novinari, koji se ovih dana nalaze u Rusiji na Svjetskom prvenstvu, reprezentativci Argentine su nakon utakmice brže bolje održali sastanak i epilog svega je samo jedna želja - odlazak selektora. Navodno argentinski fudbaleri ne žele da ih Sampaoli trenira više nijedan dan!

Upravo s tim zahtjevom su se obratili Argentinskom savezu i, kako sada stvari stoje, Sampaoli neće biti selektor na posljednjoj utakmici protiv Nigerije već bi to mogao biti Jorge Burruchaga, 55-godišnji trener i legenda Argentine. Šta će od svega biti, ostaje nam da vidimo u narednim satima.

Top Komentari

Chupy
Kaze.....Doslo iz guzice u glavu...ali kasnooooo :)
15 0
muha
Sampaoli moze biti kriv za mnogo toga ali da ogromne zvijezde u napadu nisu napravili nijednu iole veliku sansu to su krivi sami igraci.
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi