Sampaoli će poludjeti kada čuje izjavu Vrsaljka: Igrači su ti kao curice!
Desni bek reprezentacije je poludio zbog prethodne izjave Sampaolija, pa je morao da reaguje.

Vrsaljko opleo po selektoru Argentine i njegovim igračima

Sampaoli će poludjeti kada čuje izjavu Vrsaljka: Igrači su ti kao curice!

Desni bek Atletico Madrida i reprezentativac Hrvatske Šime Vrsaljko nije imao milosti prema selektoru reprezentacije Argentine nakon sinoćnje utakmice ove dvije ekipe.

Hrvati su ponizili Argentince pobijedivši ih sa 3:0, a Sampaoli je nakon susreta poručio da su njegovi igrači u nekim dijelovima meča bili dominantni. Vrsaljku se to nimalo nije dopalo, pa je odlučio da dobro naruži selektora Argentine i njegove fudbalere.

"Sampaoli je rekao da su oni dominantni?", upitao je Vrsaljko novinare sa nevjericom. "Ne znam šta je on gledao, ja sam vidio Argentince koji padaju i plaču kao curice. Igrali smo agresivno i puni želje te smo ostvarili veliku pobjedu, iako je moglo biti još golova. Bš smo bili moćni", rekao je Vrsaljko nakon utakmice.

Podsjetimo, Hrvatska u posljednjem kolu igra protiv Islanda, dok će Argentinci na megdan Nigeriji.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi