Ademi tvrdi da je Mourinho rođeni pobjednik, ali pronašao je prednost Dinama u dvomeču s Tottenhemom

Modri se neće tek tako predati

Ademi tvrdi da je Mourinho rođeni pobjednik, ali pronašao je prednost Dinama u dvomeču s Tottenhemom

Edmir Škorić

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb sastaje se s Tottenhamom u mečevima osmine finala Evropske lige.

Arijan Ademi, veznjak Dinama, svjestan je kakav protivnik čeka Modre, ali uvjeren je da i njegov tim ima čemu da se nada.

"Očekujem da ćemo izaći uzdignute glave i dati sve od sebe na terenu. Tottenham je u top 3 momčadi u Engleskoj i očekujemo težak zadatak jer opasnost dolazi sa svih strana. Moramo svi pomagat i u odbrani. Ne osjećam pritisak. Mi smo mirni i svjesni opasnosti koja dolazi. Vidjet ćemo u četvrtak koja će prednost biti u tome što oni nemaju puno podataka o nama, ali siguran sam da će pokušati otkriti zašto je Mourinho rođen kao pobjednik", rekao je Ademi, dodavši:

"Svaka utakmica donosi nešto svoje. U hrvatskoj ligi to je borba za naslov, u Evropi je bitka za daljnji napredak", rekao je Ademi.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Tottenham u četvrtak u 21 sat dočekuje Dinamo, a revanš je sedam dana kasnije u Zagrebu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Samo hrabro mora se sreća okrenut na našu stranu nakon svega zadnje 2-3 god
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi