6

Komentari (6)

Chico
12-ti put frajer ide u penziju.
JuventinoBK
GiS
Meni strasno drag igrac, steta radi povreda, ubijedjen sam da bi imao jos bolju karijeru
YouTalkinToMe
Današnji fudbaleri su veliki prevaranti i simulanti ali teško će iko prevazići padavičara robbena. Nije mu bilo ravnoga u simuliranju i zaronima, mada je to i redovno vježbao na treninzima i zagrijavanjima pred utakmice.
makelele
Messi i Ronaldo bi imali manje zlatnih lopti, da Robben nije imao staklena koljena... jedan od najboljih krilnih napadaca svih vremena... onaj njegov prodor po desnom boku u punom sprintu, i onda uvijek ista finta u lijevo i sut prema golu su bili neodbranjivi. Dzaba sto svako zna, gledatelj na stadionu, gledatelj ispred tv-a, odbrambeni, cijeli svijet je znao sta ce uraditi i gdje ce krenuti, ali dzaba, opet je bio brzi i bolji od svih i opet lik zabije golcinu... 1a klasa nogometasa, velika legenda, steta zbog ozljeda, stvarno je bio specijalan igrac i nazalost zbog ozljeda nije mogao izvuci puni potencijal.
think
Tačno tako, svaki put po istom šablonu al džaba..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti