Spremni za sutrašnji meč

Armenci trenirali na Grbavici

Reprezentacija Armenije predvođena Henrikhom Mkhitaryanom odradila je na Grbavici posljednji trening pred utakmicu sa BiH.

Armenci su u našu zemlju došli kao autsajderi, ali vjeruju kako bi mogli ostvariti pozitivan rezutat, što bi, naravno, bilo sve osim poraza na Grbavici.

Selektor, igrači, te tamošnji novinari svjesni su da je kvalitet na strani Zmajeva. Dobro se sjećaju posljednjih utakmica između ove dvije selekcije, koji su uglavnom završavali uvjerljivim pobjedama našeg nacionalnog tima, ali svejedno vjeruju da nisu bez šansi.

Glavni sudija sutrašnjeg meča je 38-godišnji Jakob Kehelt, a pomoćnici su mu Lars Hummelgaard i Heine Sorensen, dok je četvrti sudija Jens Maae. Radi se o jednom od najboljih danskih sudija koji voli pustiti malo jaču kontakt igru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon utakmice protiv naše selekcije, Armenija će u utorak igrati i drugi meč i u Jerevanu će ugostiti Finsku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi