Armenija u problemima: Karapetian prenaivan za "glumca" Bonuccija
Foto: Screenshot

Brojčana prednost za Azzurre

Armenija u problemima: Karapetian prenaivan za "glumca" Bonuccija

U Jerevanu se trenutno igra meč 5. kola Grupe J kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, čiji će ishod svakako zanimati i naše Zmajeve.

Armenija je odlično ušla u meč i u 11. minuti povela preko Karapetiana. Ipak, strijelac gola će vrlo brzo zagorčati život svojoj selekciji.

Italija je do izjednačenja došla u 28. minuti kada je Belotti pogodio na asistenciju Emersona Palmierija, a iako Azzurri do kraja prvog dijela nisu uspjeli doći do preokreta, uspjeli su doći do brojčane prednosti.

Naime, Karapetian, koji je u 27. minuti dobio prvi žuti karton, u sudijskoj nadoknadi prvog dijela dobija drugi žuti i ostavlja Armeniju sa desetoricom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Neoprezan je Karapetian bio u duelu sa Bonuccijem, ali velike zasluge za njegov crveni karton idu i štoperu Juventusa.

Čini se da Karapetian nije laktom udario Bunuccija, ali je Italijan reagovao kao da je dobio zaista žestok udarac...

Top Komentari

AzorAhoi
Jedan od najodvratnijih likova u fudbalu,ljaga kao čovjek a i ko fudbaler.Gotivio sam ga I onda je prešao u milan i počeo srati o juventusu.Svi hvalospjevi o milanu,kad eto njega za godinu dana u juventusu opet.Samo sto ovaj put je srao o milanu a juve dizao u zvijezde...Dzaba milioni kad obraza nemas a da ne govorim o nekim stvarima iz privatnog života.....
1 0
Mica
zuti tisi krav skote jeje armenija.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi