Armin Ćerimagić potpisao za Željezničar
Foto: fkzeljeznicar.ba

Bio sjajan na pripremama

Armin Ćerimagić potpisao za Željezničar · Zvanično

E. Škorić

Dvadesetosmogodišnji krilni fudbaler, Armin Ćerimagić, potpisao je ugovor sa FK Željezničar.

Armin Ćerimagić je rođen 14. januara 1994. godine u Sarajevu. Prošao je nekoliko selekcija Omladinske škole FK Željezničar, a još kao talentovani junior odlazi u belgijski Gent.

Nakon tri godine u Belgiji, prelazi u Gornik Zabrze, a potom u Katowice. Nakon igranja u Poljskom stiže u Muru i Triglav, a posljednji angažman imao je u Mladosti.

Od početka priprema je sa ekipom Plavih, a postigao je dva gola na pripremin utakmicama. Ćerimagić je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Ajmo jos Resic,Hodzic i Fatai i krecemo jako u proljece?
9 1
tbra
Dobar igrac
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi