Edis Mulalić najavio nove potpise: "Valjda su završili papire, takvo ja imam obećanje"

Trener Plavih poslije Klisa

Edis Mulalić najavio nove potpise: "Valjda su završili papire, takvo ja imam obećanje"

A. Čaušević

 Željezničar je u pripremnom duelu savladao Klis sa 4:1.

U izjavi nakon utakmice Edis Mulalić je bio zadovoljan prikazanim. Kazao je da već ima konture tima za proljetni dio sezone.

"Imamo konture, bila je ovo dobra priprema, hvala momcima iz Klisa što su došli da odigraju utakmicu. Kako smo kasnili s izborom trenenera, bili smo skučeni s izborom protivnika", rekao je Mulalić te nastavio:

"Ono što imamo imamo, pokušavamo da to da uigramo po linijama tima. Momci rade odlično, dobro je da stariji utiču na mlađe. Sklapamo još, ima još četiri, pet igrača. Moraju se integrisati, ko se malo razumije nije to lagan posao."

"Skupili smo se, valjda će izdobriti akobogda. Radimo na umjetnoj travi, a utakmicu smo igrali na normalnoj podlozi. Sve u svemu dosta odgovorna utakmica. Ono što smo htjeli da vidimo, nije to bilo loše."

Ševkija Resić i Armin Ćerimagić su danas odigrali veoma dobro. Njihov potpis je stvar formalnosti tvrdi Mulalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Potpis? Ne znam koliko sto upućeni... Ne znam ko vas obavještava. Svi igrači koji su tu su Željini igrači. I Resić i Ćerimagić. Tako mi je rečeno iz Uprave. Dečko je Željin igrač, mislim trebao bi biti. Valjda su ljudi završili papire, takvo ja imam obećanje. Dečko radi odličan posao. Nije nikom zabranjeno da igra dobro", poručio je Mulalić.

Željezničar posljednji pripremni meč igra u četvrtak protiv Iskre. Susret će se igrati u Konjicu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tm87.forever
Sablja brate, uvijek sam bio uz tebe... dobij pitare da nam napunis dusu nakon ovih belaja. Ti to znas i mozes pokazao si vec...
11 6
epson
Još amer i miske i nabijamo komplekse iduce sezone
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi