Misimović ga silno želi među Zmajevima, a sada je uvršten na spisak najboljih mladih igrača u Evropi

Igrači van najboljih pet liga

Misimović ga silno želi među Zmajevima, a sada je uvršten na spisak najboljih mladih igrača u Evropi

E. Ganibegović

Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić i Adi Nalić budućnost su naše reprezentacije.

Oni su svoj fudbalski put počeli u Švedskoj, Ahmedhodžić i Hadžikadunić su bili i mladi reprezentativci ove skandinavske zemlje, a Zvjezdan Misimović je najzaslužniji što sada nose dres s grbom naše države.

Još jedan fudbaler koji ima švedski pasoš i reprezentativac je ove zemlje, Armin Gigović, velika je Misketova želja i nije tajna da pregovara s njim oko oblačenja dresa reprezentacije BiH.

Kada je on u pitanju, dolaze nam sjajne vijesti. Naime, Armin Gigović, fudbaler ruskog Rostova, uvršten je na CIES-ov spisak najboljih mladih igrača (2002. godište i mlađe), a koji ne igraju u najboljih pet evropskih liga.

Opis nije dostupan.

Misimović je već ranije razgovarao sa Gigovićem, a razgovor je bio pozitivan Mladi Gigović je istakao da mu je velika čast što se prate njegove igre, ali da je sada fokusiran isključivo na nastupe u svom klubu, te da će razgovarati s roditeljima.

Top Komentari

HarisADP
A vidi bosanskog rajole hahaha
1 4
Goran86
Miske siri nego duzi. Brate kupi neku hipi siru majicu, nego ovako zateko stomak..
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi