Armin Hodžić danas potpisuje za Dinamo

Hrvatski mediji tvrde

Armin Hodžić danas potpisuje za Dinamo

Drugi najbolji strijelac Premijer lige BiH u prošloj sezoni, Armin Hodžić koji je kao posuđen igrač Liverpoola nastupao za Željezničar danas bi trebao potpisati ugovor sa zagrebačkim Dinamom, javljaju mediji u Hrvatskoj.

Dinamo je, tvrdi Index dogovorio sa Liverpoolm transfer fudbalera koji je u prošloj sezoni postigao 14 pogodaka u najboljoj ligi Bosne i Hercegovine.

Armin Hodžić spada u red najtalentovanijih bosanskohercegovačkih igrača. Osim Hodžića za Dinamo je nedavno potpisao i fudbaler Olimpica Amer Gojak, kao i napadač Širokog Brijega Mirko Marić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.