Armin Hodžić potpisao petogodišnji ugovor sa Dinamom
Foto: gnkdinamo.hr

Promijenio klub, ali ne i boju dresa

Armin Hodžić potpisao petogodišnji ugovor sa Dinamom

Sada već bivši fudbaler Liverpoola, koji je posljednje dvije sezone nastupao u dresu sarajevskog Željezničara, u čijim redovima je i ponikao, potpisao je petogodišnji ugovor za šampionom Hrvatske, zagrebačkim Dinamom.

"Sretan sam što ću od nove sezone igrati za Dinamo i jako mi je drago što su čelni ljudi kluba prepoznali u meni pojačanje za najbolji klub na ovim prostorima. Mogu samo reći da ću na terenu sigurno uvijek pokušati dati maksimum, potrudit ću se opravdati povjerenje koje mi je klub dao i nadam se da ću svojim igrama uveseljavati navijače i uspješno sudjelovati u dobrim igrama Dinama u budućnosti", rekao je mladi reprezentativac BiH, nakon potpisao ugovora sa klubom iz Maksimira za zvaničnu klupsku web stranicu. 

Hodžić je posljednje dvije sezone proveo u sarajevskom Željezničaru gdje je bio na posudbi iz velikog Liverpoola, a protekle sezone bio drugi najbolji strijelac BH Telecom Premijer lige sa 14 golova.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti