Armin Hodžić potpisao za FK Željezničar
foto: Armin Heric/fkz.ba

Već u subotu u kombinaciji

Armin Hodžić potpisao za FK Željezničar

Samir Mlaćo
FK Željezničar je danas potvrdio dogovor sa mladom Arminom Hodžićem.

Hodžić se tokom zimskih priprema priključio Plavima sa Grbavice, a sada je riješena papirologija i ozvaničena saradnja, što je SportSport.ba prvi i najavio.

Zbog  papirologije je propustio i prvi meč u Mostaru, no sada će biti u kombinaciji za duel sa FK Sarajevo u subotu od 17 sati.

“Armin Hodžić je rođen 29. februara 2000. godine u Tuzli. Prošao je omladinske selekcije Slobode, a potom igrao i za prvim jednu sezonu nakon čega odlazi u Španiju i potpisuje za Alcoron 2020. godine. Iz redova Alcorona išao je na posudbu u portugalski Estoril.

Hodžić je prošao pripreme sa našim Klubom, a pravo nastupa imat će već u subotu protiv Sarajeva“, stoji u objavi FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hodžić je u dresu Slobode i postigao pogodak Željezničaru na Grbavici 2019. godine kada je rezultat bio 2:2.

Nastupa u veznom redu, a zanimljivo da ga je Edis Mulalić na pojedinim prijateljskim utakmicama koristio i u vrhu napada.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

unioni
Solidan momak u napadu u slučaju Vucenovica da ne mogne u subotu, može mali pokriti napad. Zeku da ne računamo taj je više na bolovanjima nego na pripremama
8 2
Brazuka
Pravo pojačanje, sigurno.
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti