Armin Hodžić "povaljao" golmana i pogodio, ali bio je i svjedok gola kakav se zabija jednom u životu

Bh. napadač postigao 10. pogodak u prvenstvu

Armin Hodžić "povaljao" golmana i pogodio, ali bio je i svjedok gola kakav se zabija jednom u životu

Edmir Škorić

MOL Fehervar je u 33. kolu mađarske OTP Bank Lige gostovao Zalaegerzszegu i nije uspio da pobijedi (1:1).

Fehervar je bio favorit na ovom gostovanju i poveo je već nakon četiri minute igre golom bh. reprezentativca Armina Hodžića.

Gosti su uspijevali održati prednost sve do 83. minute, ali onda je rezervista Babati pogodio i donio domaćinu bod. Bio je to pogodak o kojem će se dugo pričati, a zašto - procijenite sami nakon što odgledate video u prilogu.

Hodžićev Fehervar je sa 63 boda ostao na drugom mjestu i već mu je predalek odmakao vodeći Ferencvaroš, koji ima 73 boda. Što se Hodžića tiče, ovo je bio njegov 10. pogodak u prvenstvu.

Top Komentari

Penderinos
Gledaj publike, ludnica na tribinama, čini mi se da je zanimljivije gledati mađarsku s publikom nego englesku ligu bez publike
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi