Hodžić: Bosancima je najbolje u Turskoj

Bh. napadač zabio novi gol

Hodžić: Bosancima je najbolje u Turskoj

A. Čaušević

U Turskoj već tradicionalno nastupa veliki broj bh. reprezentativaca, među njima je i Armin Hodžić.

Mali istanbulski derbi između Bašakšehira i Kasimpaše donio je četiri gola. Završeno je 2:2. Edin višća je bio strijelac za domaće, a Armin Hodžić za goste.

Nakon susreta Hodžić nije krio zadovoljstvo zbog dobrog rezultata svog tima, a poručio je i da je za Bosance Turska idealno mjesto za igrati.

"Bila je ovo vrlo teška utakmica. Želim samo pohvaliti naš tim Kasimpasu, ponosan sam na saigrače, odigrali smo izuzetno borben meč”, kazao je Hodžić.

"Ponosan sam i na igrače iz Bosne i Hercegovine koji ovdje pokazuju da imaju kvalitet i igraju sjajno. Bosanci se u Turskoj osjećaju kao kod kuće i najbolji izbor za igrače iz Bosne jeste da dođu da igraju fudbal u Turskoj", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Osim Višće i Hodžića u Turskoj između ostalih još igraju Haris Hajradinović, Deni Milošević, Ibrahim Šehić, Irfan Hadžić...

Top Komentari

user1602245913
Pa Turska liga je za tebe uspjeh.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi